BELLA MILANO MOORDRECHT

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 833 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Bella Milano Moordrecht. Meer weten? Ontdek meer

15 feb 2024 om 19:26 Was weer lekker de bezorger is vriendelijk en snel. Hem moet je houden
14 feb 2024 om 12:34 Altijd eerlijk en heerlijk
10 feb 2024 om 9:17 Goede maaltijden. Bezorging was eerder dan aangegeven, kan een nadeel zijn, als je nog niet thuis bent.
4 feb 2024 om 21:37 Snelle bezorging, lekker eten en vriendelijke bezorgers en medewerkers... een aanrader!
26 jan 2024 om 21:01 Smaakte goed maar we hebben bij een mixed grill toch wat anders in gedachten. Beetje een domper.
20 jan 2024 om 20:44 Heerlijk gegeten. Calzone en de kapsalon waren echt top.
19 jan 2024 om 9:51 Gewoon perfect en snel
18 jan 2024 om 20:31 Heerlijke pizza die snel werd bezorgd
15 jan 2024 om 7:20 25 min sneller geleverd dan in 1e instantie aangegeven, dat was aangename verrassing. De pizza calzone is een aanrader, die was heerlijk , goed heet.
14 jan 2024 om 21:46 Ik had 19:45 aangegeven als bezorger tijd omdat ik uit mn werk kwam. Werd het een half uur eerder bezorgd. Zat ik met koud eten. Wel snel dus. Maar niet aan de bezorg afspraak
10 jan 2024 om 12:43 Bestelling was niet compleet. Lauwe pizza
5 jan 2024 om 20:37 Snel bezorgd en lekker gegeten een kapsalon met knapperige friet en sla apart. Ruime porties